Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Entropi

Stoft som cirkulerar
i mina tankar
får åren att gå

Jag träffar andra
men låtarna påminner om dig

Kommer jag någonsin förstå
vad det var som dog

Långt innan jag förstod
att det aldrig skulle bli vi

Vissa växer in i sina medvetanden
trasiga

Tillbringar tiden
pusslandes

Jag älskar dig med allt jag har
fått




Fri vers av underpseudo
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-29 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

underpseudo