Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradisäppleskruttar

Att växa ifrån
Varandra
Som när bladen
Faller alldeles
För långt från
Varandra
På hösten
Och växer
Upp till nya träd
Nästa vår

Inom synhåll
Men med rötter
Alldeles för långt
Ifrån varandra

Det är där
Vi står nu
Så nära
Men ändå
Inte




Fri vers av Sara Helen VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-09 21:29



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känner ödsligheten kram
2020-12-19

  Lars Hedlin
Starkt och bra skrivit!
2018-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sara Helen
Sara Helen VIP