Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hud luktar du

Låtsas att måsten är hittepå.
Ignorera solen, blunda för borden
Du skulle aldrig gå.

Låta dagen passera obemärkt förbi.
Bara skratta tyst, nyss kysst.
Det skulle bara vara vi.

Stilla förbli i natten som var.
I varma lakan, naken, halvvaken.
Du skulle stanna kvar.

En saga för bra för nu.
Somna om igen, ensam i en säng.
Min hud luktar du.




Fri vers (Spoken word/Slam) av sman
Läst 542 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-11 03:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sman