Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hoppas mot sin död

Att springa... Eller att hoppa...
Att springa... Eller att hoppa...

Att hoppas är LIVSFARLIGT.
Att springa är bara utmattande.

Att hoppa är att kasta sig ut, sitt hjärta före och livet efter.
Att springa är att följa en upptrampad stig, hjärtat långt bakom.

Att Springa för livet är att dö.
Att Hoppas mot sin död är att leva.




Fri vers (Fri form) av sman
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-26 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sman