Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kyssen

Väsen som väntar. Våta läppar som längtar.
Ingen som vågar, två som vill.
Tystnad blir bokstavligt påtaglig i oändligt mellanrum.
Dröjande händer lämnar blixtar till stötar.
Synkroniserade andetag medan blickar stirrar.
Insikten att det bästa alltid händer innan det bästa händer.
Känslan att livet pulserar som mest innan det pulserar som mest.
Väsen som väntar.




Fri vers (Fri form) av sman
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-20 10:10



Bookmark and Share


  Blåbäret
Ja. Ja! Spännande och jag håller med...kan känna pulserandet som mest innan det pulserar som bäst
2018-08-24
  > Nästa text
< Föregående

sman