Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDER YTAN

 

I gryningen

 

simmar tankar

i livets malström

 

dyker under ytan

hittar vrakgods

 

sett och osett

hört och ohört

sagt och osagt

 

flyter förbi

med salta tårar

 

i förtvivlans hav




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-08-13 17:14



Bookmark and Share


    Ingegerd svedin VIP
Just i gryningen kommer också mina tankar i en strid ström. Da
gs att fylla i Vita Arkivet.
2018-08-19

  Valter Örn VIP
Grubblet har man fått för sina synder men vad värre är om det fortsätter i drömmarna, och då oftast i förvanskade former.
2018-08-15

  ULJO
Starkt förmedlat om livets minnen
2018-08-15

  Niliboy
Ja, alla som simmat i förtvivlans hav
Vet hur det känns. Å kampen för det nyktra formar en. Men man får inte bli bitter!
2018-08-14

  Anya VIP
Tänker på detta grubblande som kan komma i vargtimmen. Själv är jag full av grubblerier. Får jobba med det jämt. Bra text med hög igenkänning.
2018-08-14

  KattenKin VIP
Reflektioner i arla morgonstund som gör dagen tuff innan den startat.
2018-08-14

  Öknens Ros VIP
Livets minnen passerar förbi.
2018-08-14

  M.Eta
Livsminnen som satt sina spår. Stark text.
2018-08-14

    ej medlem längre
Fint formulerat med en avundsvärd enkelhet.
2018-08-13

  Henning Hson
Tummen upp!
2018-08-13

  Poeten Salvador VIP
Som ingenjör har jag sett att man kan dra slutsatser om djupen genom att studera ytan
2018-08-13

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande skaldat om sår som inte har läkt!
2018-08-13

  DavidM VIP
Som en resa i gränslandet mellan dröm och vakenhet, starka formuleringar i verserna griper tag.
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP