Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målande fantasier

Den tystnad
Som ekar
I en evig längtan

Målar himmelska tavlor
Av ständigt närvarande
Fantasier

Förunderligt
Klara färger

Bygger

En regnbågsbro
Rakt över
Till ditt öppna sinne

Stannar som vackra illusioner
Att njuta
I stundtals
Innehållslösa dagar








Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 248 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-11 11:03



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!!
2018-08-16

    Sefarge VIP
Ack mästerslingrande
Skaldekonst!
;)
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish