Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunden med det skarpa intellektet!

Den lilla hunden drar i kopplet, Mellanpudeln är starkare än man tror; När han drar, tänker man;
Han vill så mycket!




Bunden vers av Mim
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-11 12:48



Bookmark and Share


  Viksten
Perfekt fångat
Jag har en vit mellanpudel
2018-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Mim