Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var inte ledsen

var inte ledsen

dina ögon uttrycker oro

och du vänder dig om

som hörde du mina steg

men jag varken kommer

eller går

nej jag har aldrig mött dig

och kommer aldrig lämna dig

du som håller dina drömmar så

hårt i famnen

varför är du ledsen




Fri vers av dorotea VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-12 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP