Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acceptans!

Man kan fråga sig.
Ja, man kan fråga sig.
Hur det kommer, att så fort datorn sätts på, och man tittar på den ljusa skärmen, så får man så ont i huvud och lite smått i kropp.
Nu har jag satt ord på det, och det känns bättre.
Men trots det, så har jag inte funnit något svar.




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-12 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim