Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
re?


Varför frågar man sig en sådan sak, vill man göra saken stör

Svar dyker upp.
Lösningar vägleder dig!
Gud finns, mitt i allt detta!
Och däremellan, ja, jag är fullt verklig...
Finns jag?




Bunden vers av Mim
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-12 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim