Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag

 

 

i horisonten

solen sakta stiger

en ny dag föds

med nya förhoppningar

 

gårdagens besvikelser 

till glömskan fördriven

 

allt är nytt

likt regn som ger livet åter

inte låta sig nedslås 

av bagateller

det finns en annan verklighet

 

lev genom det levande

sörj endast de döda

livets motgångar

måste  likt berg bestigas

om än med möda och tålamod

 

det goda i livet ta vara på

av glada skratt och glädje

det mår man gott av

låt inte bitterhetens spöke råda

den äter din själ

bit för bit

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2018-08-13 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP