Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tung-Haiku

 

 

orden tunga blir

när allvarsamhet råder

svart är sorgens färg




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2018-08-13 13:28



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En fin haiku, som rymmer sorgsna toner.
2018-08-13

  Per Drysén
Tyngden av det sorgliga förlamar kreativiteten
2018-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP