Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slumpvalda böcker!

Det är inte alltid bibliotek vet vad jag i framtiden skall söka på , och hoppas på, skall finnas i deras samling.
Inte alltid är det som de kan förutse vilka böcker de bör ha hemma.
Slumpen avgör, och ett visst mått av mänskligt intresse för just den eller den, eller dem böckerna!
Såhär i efterhand, kan man se, att böckerna i en viss serie saknas på biblioteket, men det är bara att finna sig i.
Såhär i efterhand, är det utanför människans kontroll!




Bunden vers av Mim
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-14 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim