Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hymn om en förrådd högtid

 

 

 

 

I hybris vi fira

Att julen vara här

Då tomtefar ock blivit

Välsignad profitör

Driva - 

Sin juleverkstad AB

Oh! Ack du gamla

För vår arma

Förtröstan

Andes högtidsstund

Sedan länge nu

känns svunnen

Och därom

Ock uppstigen

 




Fri vers av Densen VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2018-08-14 15:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar julen, i vilken skepnad den än uppenbarar sig. Den är hednisk och satanisk till sitt ursprung och har ingenting med kristendom att göra. Ändå har skaror av kristna duperats av detta dravel. Samma sak med midsommar.
Själv vägrar jag att fira djävulen.
2018-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP