Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nere

Jag blev så fruktansvärt tung
att jag inte kunde röra tankarna
och inte heller nerverna
som uppbådar arbete och kärlek

jag blev så otroligt tung
att mina steg dröjde mellan plattorna
i köket
och inte orkade uppskatta hennes röst
när hon frågade om vi skulle åka bil
till ...
eller plocka blåbär
och prata om väder och vind

så trött jag blev,
att det blev svårt att sova
ligga tungt på sängen
och vila hjärtat mot en varm kant

nej, föresten, inte varm
kall




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-14 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP