Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utom

Vi är inte glada!

Vad ska vi göra
utom att drömma.

Vad ska vi drömma
utom att gå ut från
det blåa helvetet

som är lika djupt som havet.




Fri vers (Fri form) av mustafa alshihawi
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-14 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mustafa alshihawi
mustafa alshihawi