Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lap dance

 

 

smidigt och graciöst

smekte hon den blanka stången

alla männen njöt av hennes dans

hon var populärast av tjejerna

hon njöt av uppmärksamheten

den uppmärksamhet  hon tidigare aldrig fått

männens lystna blickar gav henne en kick

en bekräftelse på att hon dög

männen gav henne mycket pengar

hon kunde leva det liv hon alltid önskat

unnade sig lyx och flärd

hon tänkte bara hålla på ett år till

sedan tänkte hon resa utomlands

och ta ett jobb på nån turistort

hon såg fram emot den dagen

 




Prosa av Öknens Ros VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-15 16:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alla har vi våra mål
2018-08-16

  Öknens Ros VIP
Kanske någon lyckas komma från sitt gamla liv, man hoppas ju.
2018-08-16

  Fulbergarn
Det är nog ett vanligt tankesätt, men det slutar sällan lyckligt tror jag
2018-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP