Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munridning


du älskar
jag älskar

att ha mig fastbunden naken raklång

så att du vid pauserna med din älskare
kan munrida mig fritt

låtandes mitt stånd
explodera av sig själv























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-18 01:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Applåder applåder
2018-08-21

  Öknens Ros VIP
Varför vara bunden? Större njutning då?
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP