Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


(När kvällen sveper in, över ett stilla Tunisien)


Tövan

 

 

 

 

I natt,

Vi där skall mötas -

Du och jag

Och havet -

Under en måne

Som lysa för vår skull -

Och för vår heta lek

 




Fri vers av Densen VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-18 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP