Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nybakat

Bland doften av varmt nybakat
Och syndiga tankar
Leker skrattet

Bubblar lyckan

Hemmet

Ett näste för jordiska lustar
Med smak för kaffe

För kyssar
Som smakar kåthet

Där dina händer
Hamnar under min blus

Och fnittret glittrar i ögonen
Mellan tuggor av sagolikt goda
Bullar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-18 16:29



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Konditori välsmakande
Poesi bakelse!
;)

2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish