Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Romantik med liten twist

Du spinner under min hud
Med dina toner av kärlek

Lutar ditt huvud mot mitt bröst
Smeker med lena ord

Blickar in i mitt inre
Stannar tiden
Kysser mina ögonlock
Så ömt
Som om jag skulle gå sönder
Om du sa att du ville ta mig
Hårt och länge

Men du vet ju bättre

Älskade




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-18 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish