Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade du

I en hög med tidningar
Skriker första bladet av svarta bokstäver
Musiken ligger nära hjärtat
När den som vanligt spelar
På rätt strängar

Blicken möter fönstret
Som avslöjar en gråmulen dag
Där regnet hänger i de trötta molnen

Låten är ett i en kropp
Av längtan
Där timmarna är obarmhärtiga
I sitt grepp om tiden

Regnet slår mot rutan
Telefonen ringer

Och din röst är så nära
Att jag kan ta på din kärlek




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-18 17:27



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Väldigt fin text, man fastnar i tråden!
2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish