Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kunde knappt tro vad jag såg


okuvlig




jag glömmer inte det trädet
nej aldrig
det som jag såg växa upp
genom taggtråd






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-18 22:36



Bookmark and Share


  S~A •••
Så stor text med få ord
2018-08-22

  Viksten
Så utsökt formulerad text

2018-08-18
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP