Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra barn



Barnen ramlar över trädets fallna grenar
skrattar upp mot grenarna i himlen
lyser och ramlar rakt i bladen
ropar underifrån
glatt springande fulla av skratt
soliga om sommarkinderna
ramlar bland mossa och sand
spelar med fallna bruna gula och röda äpplen
rullar runt små ben
med skrattande ögon
ler vid vattenpölar
vilar glimmande ögon
på gräsmattans rosiga solörter
vrider bland bladen
glada barn i alla färger
i våra länder




Fri vers av innakarin
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-19 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin