Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den lilla björken

genom rutan kan jag se

hur trädets grenar böjer sig

vrider sig och rister sina

löv men

jag hör ingen vind ser bara

en tyst dans 

inte menad för åskådare

bara en bagatell

i allt det vidunderliga

så vacker hon är

den lilla björken

 

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-19 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP