Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I närhet av din kind

 

Det finns inget ljus

i den gång som dagen skapat

det råder ingen ro

i det rum där hjärtat vaknat.

 

Innanför ramens pasteller

ringer begäret sin stund

visar tanken sig vilsen

när den vilat sig en blund.

 

Seglen slår i kuling väst

rop hänger ännu vid grind

känslan får sin värme bäst

i närhet av din kind.

 




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-20 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP