Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som kommer i Herrens namn!


Erkännande av Guds namn!

Åh herregud!
Eller bara Herregud?
Vilket väljer han att kallas?
Kanske bara Gud?
Men det har ingen dramatisk Klang To it!

Har jag nu missbrukat hans namn?
Kan man bli beroende av hans namn?
Har jag använt det för egna syften?
Klart jag har!
Som ett slags erkännande!




Bunden vers av Mim
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-22 07:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim