Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Spökstation

Klarhet har jag då aldrig sett skymten av

kärlekens tunga vet jag omöjligt hur den smakar
eller ser ut.

Jag har aldrig sett dig

Jag

måste
måste
måste

Förtränga


lämna
- allt vi gjort.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-22 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann