Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se inte hit

Se inte hit
är den främsta
frasen

för den
som vill ha
uppmärksamhet

en blind människa
drar till sig
seende ögon

en sårskorpa
är svår att
låta bli

men ensamhetens
aura kan ömsom
attrahera
ömsom repellera

en ensam gud
på ett kors
likaså

vill hon vara
dyrkad
vill han ha
uppmärksamhet

eller vill hen
som en kostbar
men okänd tavla

tala och dela
med en och en

men hänga
i fred




Fri vers av Petter Wingren
Läst 336 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-23 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren