Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hackspettsmorgon

Hackspetten

nitar dimman

i trädets skrov

 

inför resan

längs älvens morgon

mot tystnaden




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-26 10:29



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
https://www.youtube.com/watch?v=0Pq8vOVbvzs

2018-08-28

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
blir såå glad av hackspettar
särskilt nu när inte Kroumata gruppen finns längre. Nu får vi vända oss till vår närmaste Spillkråka. Hälsningar till Spillkråkan
2018-08-28

  Nils-Robert
Bra skrivet.
2018-08-27

  Jan Widströmer VIP
Stämningsfull text där sparsmakat ordval gör stor tjänst och är en förtjänst. Hur många texter på den här sajten är inte ordrika utan att berika ....
2018-08-26

  Kungskobran VIP
Jag såg den i morse
stor och svart
där den satt
och hackade ett hål
i vår tall
vi tyckte den var ball
Men om den ger dig på vårt hus
då blir det inget krus

2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP