Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot Strömsholms pärla

 

Morgonens första andning

droppar som famnar varann

och stiger mot himmelen

när dimman lättar

Skogen så tyst och mörk

väntar på att solens strålar

ska värma den

och väcka den till liv

Sjön ännu stilla och kav

Du är vacker du

Mitt Dalarna

framför mina ögon

Gryningens sista suck

morgonen är åter här

när jag dig passerar

mot Strömsholms pärla

Mälaren

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-27 11:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart textat!
2018-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker hyllning till en älskad plats, ditt paradis på jorden!
2018-08-27

  ULJO
Så fint skrivet om en plats som betyder något
2018-08-27

  Feliaxel VIP
Fin hyllning till en älskad plats
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP