Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROOÅK, KROOÅK - haiku

Korp i segelflykt

skorrande höghöjdsartist

luftakrobatik




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-08-29 17:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint fångat!
2018-09-03

  Fulbergarn
Jag blir alltid så glad när jag hör en korp i skogen
2018-09-02

  M.Eta
Tänk vad fåglar kan, intelligenta djur. Bra haiku. Kan inte få det till något annat än fem, sju,fem. Inget fel enligt annan kommentators kritik.

2018-08-30

  Rise Little One
En vacker och kraftig fågel.
2018-08-30

  Fem hjärtan VIP
Härlig Haiku om en beundransvärd fågel!
2018-08-30

  aol
Gillas fin haiku
2018-08-29

    Sefarge VIP
Upphetsad politiker
Som visar upp sina
Konster inför valet
Och folket på torget?
(Skojar bara)
;)
2018-08-29

  Öknens Ros VIP
Hugin och Munin, två berömda korpar. Fin haiku!
2018-08-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om korpen som dessutom är en intelligent fågel.
2018-08-29

  Niliboy
Fem, sju, fem

Det är noga å det blir ju bara bättre!
2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP