Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två personligheter, livet på sig!

Jag blir en annan tjej/Kvinna, när jag druckit kaffe!
Jag känner det i överkäken, som om jag skulle ha en protes där, men det har jag ej! Ty denna känsla dyker inte upp annars! När jag är mitt normala jag!
Vem är du?
Ja, jag frågar mig själv och finner två svar;
-Jag är den som skapar!
Den med ibland nyskapande trender, eller Oldfashioned trender, hur man nu ser på det!
Någonting OldFashioned borde vara en Trendshcoat!
Ja, jag vet att det heter Trenschcoat, men jag spinnar till det!
Skapar nya ord.
En Twist!
Twist kanske den andra tjejen heter, eller Twiggy?
Den andra egenskapen, att vara en annan!
Konstnärinnan, som även är en typ av Grevinna, är lite nonchalant/Arrogant, hon vet att negativa sidor, utforskar dem, finns och är lite cynisk till sitt sätt.
Konstnärinnan har grönt hår! Det återkommer jag till i denna dikt!
Under en annans dikts talan, hörde även mitt gröna hår av sig!
Det har blivit verklighet!
Det är väl det jag försöker säga med min konst, poesi eller ej!
Och om det konstverket /konstverken inte blivit födda än, så är det väl dags, att du gör den rymdresan tillsammans med verket, som kanske är möjligt, kanske omöjligt? Du skall få se! Du har livet på dig!




Bunden vers av Mim
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-28 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim