Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du NÄMNDE (Beteckning på person som)


Jag tyckte att du nämnde...

Jag tyckte att du nämnde...
Hur irriterande skulle det inte vara, om jag bekräftade det du sa, med dessa ord!
Jag tyckte att Sebastian nämnde...
(Och sedan vidareföra skvallret)
(Men det gör väl ingen?)(Varför? Därför att... Eller outtalad regel?)
Sebastian nämnde (Direkt riktat mot nämnaren, skvallraren)
Vem är nämnaren? Varför har han/hon sån koll? , Eller inte?

Vad skulle hända, om Vetenskapsmän/kvinnor nämnde... Saker/Upptäckter?(Bara i förbigående)

Kroppsideal- Kvinna med massor med skärp i meridianer, som blottar hud!Filmad!

Ett streck till målat läppstift, spänd min! Vad står det för?(Filma dig)




Bunden vers av Mim
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-28 13:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skrattar :)
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim