Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trädens hemliga liv

det finns en bok som heter trädens hemliga liv

en pärla för en trädälskare

kan ge hopp åt en tvivlare

mod till en rädd

om du själv vill

annars är det bara en bok som handlar om träd




Fri vers av dorotea VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-28 14:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och en skiva som heter "The Secret Life Of Plants".
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP