Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet kan bli hyggligt...

Jojo, livet kan bli riktigt hyggligt
så behagen blir större
än plågorna.

Kvällen är ju min egen
Då är jag fri
fri ifrån allt!

Det ska inte vara
enbart plågor...
Nä,tack…
Men, jag gör nog mitt bästa
för att få vardagen att fungera.

Alla delarna av livet
ska fungera.

Det är en konst -- att leva och arbeta...
Det är en process vi går igenom
och vi får gå igenom denna process
som så småningom förvandlar oss
till mer levande själar.

Jag gör vad som står i min makt.
Och det är gott.

Bohemen





Fri vers (Fri form) av bohemen VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-28 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP