Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är så fördomar byggs upp


Mr fördom


Mr fördom - vem är du?

som bestämmer dig för att jag
inte har rätt att uttrycka min åsikt

Citat:
" det är pga sådana som dig som det går åt skogen för många.. Istället för en intellektuell diskussion så väljet du att bete dig som en liten barnunge som alltid har rätt. "

I ett forum där ett specifikt parti utpekas som rasistiskt
men där flera av forumets medlemmar
beter sig på samma sätt
mot den som ifrågasätter ert tillvägagångssätt
att påverka folk hur de ska rösta

kommer med kränkande uttalanden om mig
för att jag ställer frågor om hur ni tänker

det luktar unken skolgård lång väg
är du inte med oss så är du med dom

Ifrågasättande undanbedes
i ett land med yttrandefrihet

Hjärtat knyter sig inuti mig

Vem är du?




Övriga genrer av stormengudrun VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-29 10:35



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
unken skolgård var ett nytt advekat uttryck aldrig hört tidigare.

väl uttryckt om ett utanförskap
2018-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Det psykosocialt fascistiska Sverige.

2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP