Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är tomt efter dig

Det är tomt efter dig
men din närvaro lever kvar
så många fina minnen
jag i mitt hjärta spar

Vi upplevde så mycket
packa väskorna & drog
äventyren var många
som vi njöt & som vi log

Du älskade din frihet
med mig fick du flyga fri
var som två fåglar tillsammans
flög högt det gjorde vi

Det värdefullaste vi ägde
var våra skatter på jord
våra två glittrande juveler
går inte att beskriva i ord

Våra barn våra dyrbara gåvor
gråter sörjer saknar dig så
de ÄLSKAR sin stora pappa
som till himmelen fick gå

Tack för din tid på jorden
det gör ont att inte träffas mer
men hoppet äger vi i våra hjärtan
att en dag vi dig i himlen ser









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-08-30 15:05



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så otroligt vacker!!!
2021-09-04

  stormengudrun VIP
Så fint <3 Också en påminnelse om förlusten av min man och våra barns pappa för 6 år sedan just idag :-(
2021-09-01

  Bibbi VIP
Fint.
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP