Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara försökt överleva


Jag vet att jag gör fel
att jag har sårat människor
men jag alltid gjort mitt bästa
bara försökt överleva




Fri vers av Ananas
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-01 01:42



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Ett stort tvivel kring din existens och vad den begär av dig verkar föreligga i det mesta du skriver. Jag tycker om det. Så vad begär egentligen din existens från dig?
2018-09-02

  Flisan
Är det inte det vi alla gör?
Försöker överleva och begår en del misstag på vägen?
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas