Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den hemlösa jag

 

Den hemlösa jag
Mötte
Den hemlösa du

I drömmen

Den hemlösa du
Mötte
Den hemlösa jag

I horisonten

Vi var bara hemlösa
Vi var bara tidlösa
Vi var bara kärlekslösa




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2018-09-01 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP