Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Längtar bort
vill inte vara jag
ett nytt liv
tänder eld på allt gammal
överväger att avsluta alla relationer
det funkar ju ändå inte
ensam är stark
bara sluta jag kan inte ta in dina ord
vill ha sönder allt vi har
orkar inte bygga mer
drömmer varje natt om dig
att du är borta
kanske aldrig ens har funnits
sommaren är slut
måste hitta glädjen någon annanstans
vågar inte vara mig själv
vet ändå inte vem det är




Fri vers av Ananas
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-09-02 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas