Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strama tyglar!

Prioritet i första rummet

Svårt när man inte vet

 

Stark översikt som sviktar

Rosa skinn magrar

 

Strama tyglar

Över piskad rygg

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-08-29

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 173 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-02 11:05



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Hellre strama tyglar än lössläppthet, så tänker jag. Och sen kan jag ha helt fel dessutom...
2018-09-03

    ej medlem längre
Hellre befria varandra än begränsa varandra. Det kan vara svårt ibland.
2018-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Tolkar texten som att det är svårt att fatta beslut!
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin