Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skadlig stämning!

Skadlig stämning

Ser en fruktansvärd upplösning

 

Ultra färgad rustning

Hammar slag med kraft

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-08-29

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-09-02 11:06



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Det där med skadlig stämning eller dålig stämning som jag vill kalla det. Så trist när det blir så...
2018-09-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dramatik
i fyra rader
som läsare
får jag ju
spader...
2018-09-03

  ULJO
Stark text
2018-09-03

  Fem hjärtan VIP
Relationsdrama tänker jag..
2018-09-03

  Maria Sundelin VIP
Otrygghet
2018-09-02

    ej medlem längre
Förebådar en stormig relation kanske...
2018-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Dramatisk text!
2018-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin