Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konst!

Litteratur.
Scenkonst.
Musik.
Bildkonst.

Några utval av konst! (Pröva på dem alla)




Bunden vers av Mim
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-03 05:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim