Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bra titel, kan kanske använda det på något sätt, Se, nu går jag vidare igen!


Och livet är skapande, och all drama som det innebär!

Varför skriver jag alltid vidare på olika saker, men stannar aldrig vid ett projekt? En hållplats för livet, en plats att vänta på! Varför går jag alltid vidare, i mitt skrivande?
Som om jag alltid BEHÖVER gå vidare...
Som om jag, är ett öppet sår.
Som jämnt slits upp, och som alltid behöver Gå vidare för att läka.
Men är det inte så, att om man stannar upp, och utvecklar en sak i taget, så kommer man längre?

(Och livet är skapande, och all drama som det innebär...)




Bunden vers av Mim
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-09-03 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim