Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Fallande vitt guld

Vissa dagar är tyngre,
andra lättare,
sade han samtidigt som han drog upp hans bilruta.

( Han försvann där)

Baklamporna,
under månens ljus,
musiken på lagom högnivå
också
hörlurarna som alltid glappar,
internetuppkopplingen som ofta kan dra åt helvete.

Mellan staketstolparna,
i det blöta gräset,
i den djupa leran
( trodde jag att jag fastnade)

som alla tidigare dagar.

Snö faller,
lika vackert,
nu som då, utanför fönstret.

Han saknas,
i värmen framför elementet,
bland hjärnspöken i luften,
intill sängen, där allting började,

bruna lockar är döda,
bilrutan förblir frusen idag,

jag skapade en nitlott,
en tidig vintermorgon.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-03 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann