Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Isande hjärta

Han saknas,
i värmen framför elementet,
bland hjärnspöken i luften,
intill sängen, där allting började,

bruna lockar är döda,
bilrutan förblir frusen idag,

mitt minne lever sig kvar,
på repeat
en tidig vintermorgon,
sent om hösten,
tidigt på våren,
mitt i sommaren.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-03 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann