Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- En Julidag igen!

En gång till,
( ge mig)
sommarasfalt, bubbelvatten,
pinsamma pannkakor i sommargräs,
ett fullsatt lokomotiv i ögonvrån,

rosenröda kinder,
halvt sönderslitna converse skor,

känslofyllt lyckorus,
känsla av omtyckthet,

chokladsmak i munnen,
en inbillning av att vara älskad.

Trasiga ben,
bråk i bilen,
en avbrytning i det viktiga, mitt i,
kan kvitta,
just den biten raderar vi.

Det lyckligt kyssande paret,
i det upplysta mörkret,
den tiden kan vi väl sudda oss tillbaks till,

under regnmoln inser jag omöjligheten,
men i drömmarnas land,
kunde du kanske ringa på, ge mig ett förlåt,
ge mig din hand,
- och bjuda på en solig Julidag igen!




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-03 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann