Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Jag har mina pennor kvar

Ska vi göra varann sällskap,
vid tuschpennorna igen,
rita fula streckgubbar som dom säger sig tycka är fina,
ljugande igen.

Jag kan ge dig mina drömmar,
om du lånar mig dina.

Ska vi göra varann sällskap vid pepparkakshuset,
och den stundande julen,
ska vi leta efter den perfekta granen,
igen?

Vi kan packa våra väskor,
glömma våra olikheter en stund,

lämna staden,
ta färjan bort från land,
ovanför två nästan överfyllda ölglas,
kanske vi kan älska varann,
igen?

Jag öppnar mina ögon.



Du är borta.

Du har gett dig av,
helt utan mig,
du var inte min vän,
denna gången heller,
du har lämnat mig helt ensam,
igen

men

- Jag har mina pennor kvar.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-03 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann